Klubová výstava Litomyšl 10.9.2011 - Nero Bencilla - V1, CAC

12.09.2011 09:24

V sobotu jsme brzo po ránu vyrazili na každoroční klubovou výstavu do Litomyšle. Tam se prostě musí, je to tak trošku srdeční záležitost. Vidět zase pohromadě tolik krásných ušounků, to se nedá vynechat. Zatímco Neroušek už si to prožil loni a ví o co jde, Carmenka jela poprvé, ale i tak jen na " čumendu ". Přihlášeno bylo 44 švýcarských honičů, z toho 34 bernských. Poprvé se na výstavě předvedly všechny 4 variety tohoto vznešeného aristokrata. Posuzoval mezinárodní rozhodčí pan Otakar Vondrouš, jeho rozhodování bylo přísné, ale naprosto profesionální a férové. Částečně i díky tomu po našich " jiných " zkušenostech se tento den nesl ve veselé, pohodové atmosféře. Hlavním důvodem bylo, ale setkání s přáteli s kterými jsme se dlouho neviděli. Naši ušounci se vyblbli také a všichni jsme se velice dobře bavili a hodně nasmáli. Opět se ukázalo, že jsme dobrá parta a že táhnem za jeden provaz.

Nero i Carmenka se tam potkali se svými sourozenci, ale Neroušek chtěl asi na všechny zapůsobit, že je velkej táta a tak byl za drsoně. Zatímco loni s bráškou Nextíkem dělali vylomeniny, honili se a bavili všechny ostatní, letos to vypadalo, že hodného Nextíka chce Nerouš sníst a ne jen jeho, ale i všechny ostatní. Jediný, kdo mu nevadil byl náš kamarád Puňťa / Pongo Bencilla /, jinak si tu svojí slečinku hlídal, až jsem se divila, kde se to v něm bere.

Zkrátka byl to perfektně strávený den a chtěla bych poděkovat všem, kdo se podílel na organizaci. Moc se nám tam líbilo a určitě nejen nám. Všem ostatním za účast na výstavě, moc rádi jsme vás viděli a už teď se těšíme zase na nějaké setkání, ať už výstaní nebo srazíkové!!!.

Málem bych zapomněla, Nero běhal letos už v dospělácích v mezitřídě a vyběhal si V1, CAC! Je to šikulka.

Foteček bude hodně, zatím jsou tyto od účastníků výstavy:

honicbernsky.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava10.9.2011/

kookoo.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_KCHSH_-_Litomysl_10.9.2011

dorotte.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_Litomysl_2011/

caltha.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_svycarskych_honicu_10.9._2011/

 

Nero Bencilla V1,  CAC foto: B.Dančová