MVP České Budějovice a Carmenky výstavní premiéra

01.04.2012 11:09

V sobotu 31.3. se konala mezinárodní výstava psů v ČB, my vyrazili už v pátek s tím, že přespíme u kamarádky ve Vodňanech. Dorazili jsme na místo, kde nás přivítal ještě další pejsek Ozzy. Večer jsme zašli do místní restaurace i s našimi čtyřnohými přáteli a užili si moc prima večer. Všem se nám tam moc líbilo a nejvíc asi Carmence a Ozzákovi, kteří se od sebe nemohli odtrhnout a řádili spolu dlouhé hodiny.

Ráno jsme vstali a po výborné snídani vyrazili do boje. Na výstavě bylo přes tři tisíce psů, takže prodrat se ke kruhu byl náročný úkol, ale nějak jsme to zvládli po usazení jsme šli pozdravit přátele a pak už jen čekali než přijdem na řadu. Čas jsme si krátili občasným odbíháním ven, kde se hlavně  Carmen s Punťou vydováděli. Počasí nám, ale moc nepřálo, takže jsme se převážně pohybovali v halách.

První šel na řadu Nero, předvedl se moc hezky a pan rozhodčí mu udělil známku výborný 1, a titul CAC. Carmenka nastupovala ve třídě mladých a byla to její úplně první výstava a navíc jsme s ní vůbec netrénovali, takže jsem od toho nic neočekávala. Náš brouček si zřejmě řekl, že jim to ukáže a nestačila jsem koukat jak se ta naše uličnice krásně předvedla, navíc soupeřila i se svojí sestřičkou Casiopeou. Verdikt pana rozhodčího i s nádherným posudkem byl V1, CAJC. Carmenka byla první, dále jsme museli do kruhu o nejlepšího mladého a jako soupeře jsme měli nádherného psa Bandittu Lady Bardotte, najednou z toho byla zase výhra až jsme se probojovali do finále o nejhezčího jedince plemene. Kam se dostal šampion a světový vítěz Agni od Punkvy a starší sestřička Amélie LD. Proběhli jsme se několikrát po kruhu, pan rozhodčí pořád váhal a najednou bylo rozhodnuto. Boba dostala Camenka, ještě chvilku mi to nedocházelo, protože Carmenka je sotva desetiměsíční mladá slečna, pak to měla na papíře a všichni nám gratulovali, tak to byla asi pravda.

Verdikt z výstavy

Nero Bencilla - V1, CAC a tím splnil podmínku pro udělení šampiona ČR

Carmen LD - V1, CAJC, BOJ a BOB

Všem kdo nám držel palečky moc děkujeme!

Carmen ví jak na chlapy, hlavně v posteli u přátel....

 

Carmen, Agni a Amélie o BOBa

Nero V1, CAC